Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

HACCP w piekarni : teoria i praktyka

Tytuł :
HACCP w piekarni : teoria i praktyka
Autorzy :
Berdowski, Janusz B
Zdziennicki, Andrzej K
Temat :
HACCP
Przemysł rolno-spożywczy higiena
Normy ISO 22000
Piekarstwo jakość
Rok wydania :
2008
Wydawca :
Warszawa : Oficyna Wydawniczo - Poligraficzna "Adam"
ISBN :
9788372327840
Opis fizyczny :
275 , s. : il. , tab. , rys. , wykr. ; 24 cm
Książka
 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
KI 37190
Sygnatura :
BG 37190 Mag.